21.8.2023. 22:01
0
Ostavili dijete u vrućem autu u Zadru: Drama na parkingu, policija pola sata tražila roditelje
Danas poslijepodne su roditelji iz Češke ostavili dijete u vrućem autu na parkingu Lidla u Ulici kneza Ljudevita Posavskog u Zadru.

Čitatelj portala Bjelovar.live, koji se trenutno nalazi u Zadru, ispričao je kako je svjedočio postupanju policije na parkingu Lidla zbog dojave da se dijete nalazi u autu parkiranom ispod nadstrešnice, ali nezaštićeno od sunca.

Danas je u Zadru temperatura iznosila 32 stepena Celzijeva, a na portalu Vrijeme.net stoji da je "stvarni osjećaj" bio 36 Celzijevih stepeni.

"POLICIJA JE RODITELJE TRAŽILA POLA SATA"

Bjelovar.live piše da je neko vjerovatno čuo djetetov plač i vidio da su po velikoj vrućini prozori na autu bili zatvoreni. Bjelovarčanin je ispričao kakvoj je sceni svjedočio u Zadru. Poslao je fotografiju s parkinga na kojoj se vidi vozilo hitne pomoći.

"Na mjesto događaja je stigla policija. Na sreću, vrata auta nisu bila zaključana pa su dijete odmah izvadili i predali radnicima hitne medicinske pomoći koja je također brzo došla.

Na sreću, sve je dobro završilo. Osim što je policija nakon intervencije još pola sata po Lidlu tražila roditelje. Ne mogu zamisliti u kakvom bi stanju bilo dijete da je toliko još moralo ostati u zatvorenom autu", ispričao je muškarac za Bjelovar.live.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.