14.9.2023. 12:51
0
Vozač hitne u Novom Pazaru uhvaćen sa marihuanom u vozilu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Novom Pazaru uhapsili su S. P. (1975) iz Raške, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u mjestu Batnjik, na putu Novi Pazar - Raška, u sanitetskom vozilu Doma zdravlja u Raškoj, kojim je upravljao S. P. pronašla tri kese sa oko 3,4 kilograma sasušene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Novi Pazar.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Portparol tužilaštva Marko Savović rekao je da osumnjičeni još nije saslušan pred tužiocem i da će više informacija imati nakon što u predviđenom roku od 48 sati dobiju obavještenja iz policije, navodi Federalna.ba.

(Mubina Lj.I.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.