15.5.2021. 17:39
0
Uznemirujući snimak: Objavljen novi video ubistva Milana Lončara u SAD-u
U SAD-u je počelo suđenje osumnjičenom za ubistvo Srbijanca Milana Lončara koji je upucan u januaru ove godine u Philadelphiji dok je šetao psa.

Piše: H. Ahbabović

Tokom pripremnog ročišta u sudnici prikazan je video snimak na kojem se vidi kako Milan šeta psa, kada ga presreću dvojica muškaraca. Dok ga pljačkaju jedan od njih mu drži pištolj prislonjen na grudi. Nakon što su mu pretresli džepove Milana su upucali.

Dvojica napadača bježe dok ranjeni Milan posrćući pokušava da pozove nekog telefonom, vjerovatno Hitnu pomoć, da bi se ubrzo srušio na trotoar. Kad je policija stigla poslije nekoliko minuta i dalje je čvrsto držao povodac.

Jozefus Davis (20), jedan od osumnjičenih za ubistvo, koji je živio nekoliko ulica dalje od mjesta pucnjave, sjedio je nijem u sudnici u utorak.

Čak sedmorica policajaca svjedočila su o snimku s nadzornih kamera, odjeći koju je Davis nosio, a koju su kamere snimile i tragovima baruta koji je pronađen na njegovoj jakni.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.