6.3.2024. 20:03
0
Neviđeno: Prostitutke priredile sačekušu suparnicama, nisu štedile ni policajce
FOTO: screenshot/youtube
Filipinske transrodne prostitutke i njihove tajlandske kolegice poznate i kao "ladyboys" sukobile su se prije nekoliko dana u Bangkoku oko teritorija, a što je rezultiralo masovnom tučom u kojoj se nikoga nije štedilo, pa čak ni policajce.

Haos je izbio ispred hotela u kojem su transrodne Filipinke odsjele, a tamošnjim medijima upravo kruži nekoliko verzija ko je koga prvi napao, odnosno što je dovelo do toga da se, navodno spontano, ispred objekta okupilo više od stotinu suparnica.

Nezvanične verzije govore da su Filipinke prve udarile na kolegice zbog nesuglasica oko prava prvenstva na "mušterije" i svoju "pobjedu" objavile na društvenim mrežama, a nakon čega su "domaće cure" krenule u odmazdu.

- Po primitku dojave da se ispred hotela okuplja veliki broj transrodnih radnica, policija je poslana kako bi pružila sigurnost i spriječila daljnje nasilje, kazao je policijski pukovnik Yingyot Suwanno, čiji su ljudi imali pune ruke posla.

Sukob je, prenosi Daily Mail, navodno nastavljen i u lokalnoj policijskoj stanici okruga Lumpini, u koju su filipinske transrodne žene privedene jer su, pored svega, radile bez potrebnih viza i dozvola.

Portal Nation tome je dodao izjave dvije Tajlanđanke koje su kazale da su njihove kolegice godinama radila u području Sukhumvita (Bangkok), ali i da su krenuli problemi jednom nakon što su se na istom području počele okupljati filipinske transrodne žene u velikim grupama.


Tajland
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.