24.7.2024. 18:10
0
Veliki šok: Sinner neće nastupiti na Olimpijadi, Đoković je sada prvi nosilac
Prvi reket svijeta Janik Siner neće nastupiti na Olimpijskim igrama.

Siner je otkrio da se prethodnih dana nije osjećao dobro te da je imao je povišenu temperaturu.

Na kraju se ispostavilo da ima upalu krajnika.

- Tužan sam što vas moram obavijestiti da neću moći nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon jako dobrih treninga na šljaci počeo sam se osjećati loše. Odmorio sam nekoliko dana i tokom posjete doktoru otkrivena mi je upala krajnika. Preporučio mi je da ne igram turnir. Propuštanje Igara je veliko razočarenje jer mi je to bio jedan od glavnih ciljeva ove sezone. Jedva sam čekao predstavljati svoju zemlju na ovom velikom događaju. Sretno svim italijanskim takmičarima koje ću podržavati od kuće. Forza Italia - poručio je Siner.

Tako će Novak Đoković biti prvi nosilac na Olimpijadi. Podsjećanja radi, Srbin do sada nikada nije osvojio zlato na OI, te će mu ovo biti možda i posljednja prilika da to napravi. 

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.