26.4.2023. 16:23
1
Jovana Jeremić o sukobu s konobarom: Mogu da ga riješim za dva minuta
Voditeljica Jovana Jeremić govorila je u svojoj emisiji ''Novo jutro'' o neprijatnoj situaciji koju je imala u jednom restoranu kada ju je verbalno napao konobar.

Naime, ona je naručila vodu, a onda je zaposleni imao komentar koji ju je razljutio.

- Šta se foliraš? Kakva voda? Ja mu kažem da pijem samo vodu kad izađem, a on meni: "Je li ti tata u njegovoj kafani donosio vodu" - prepričala je Jeremić.

- Da, meni je moj tata sve dao što sam željela, mada sam ja skromna i nisam puno tražila. Sve sam sama stvorila. Gdje ću ja da se raspravljam tu s konobarom?! Mogu da ga riješim za dva minuta, zato što je bezobrazan - zaključila je Jeremić.


(Admir O.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.