1.7.2023. 17:37
0
Aca Lukas oštro odgovorio na prozivke Ane Nikolić: "Bože koliko mi te žao, a htjeli smo da te izliječimo"
Nakon što je Ana Nikolić javno prozvala svog dojučerašnjeg saradnika Sašu Mirkovića i kolegu Acu Lukasa, oglasio se pjevač na svojim društvenim mrežama:

- Bože koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pjevala. Pa doputovala je u Zagreb na vrijeme, smjestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 00, ona je trebalo, logično da se pojavi u areni najkasnije do 22 00, jer koncert traje dva sata, ili malo više, a ona se pojavila u areni 23 00!

- Naravno da joj Mirković nije dozvolio da se popne na binu, jer je ovim činom pokazala ogromno nepoštovanje i prema njemu i prema meni, pogotovo što smo trenutno jedina dva čovjeka na svijetu, vjerovatno koji su bili radi i voljni da joj pomognu! Ne znam stvarno čemu pokušaj otrovne strelice u njenoj objavi, GDJE POMINJE KAKO ONA NIJE MIRKOVIĆU ACA LUKAS, u smislu toga, kao ne možeš ti sa mnom tako ili ovako! Na žalost Anči, jedino tačno što si napisala u obavi je upravo to! Da NARAVNO DA MU TI NISI ACA LUKAS! NE NJEMU, NEGO NIKOME, I NE ZNAM ODAKLE TI IDEJA DA POMISLIŠ DA TI UOPŠTE MOŽEŠ SEBE DA POREDIŠ U BILO KOM KONTEKSTU SA ACOM LUKASOM! NISI MU TI ACA LUKAS, NITI ĆEŠ, NA ŽALOST, IKADA BITI ! A HTJELI SMO DA TI POMOGNEMO!

- Iz dva razliga. Prvi jer smo te voljeli kao osobu, a drugi je taj, jer smo mislili, a i dalje mislimo da si bila velika zvijezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gdje si bila! Zaista, loše stvari, i zlo, bacaš na jedino mjesto gdje si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i volio bih da nađeš svoj put izlječenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što SVE NAJBOLJE PRVO TREBA TI SAMA SEBI DA ŽELIŠ! Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želiš sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je!

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.