6.8.2023. 16:32
0
Nakon što su mladenci prekinuli prvi ples nastao je haos: Gosti u šoku, nisu htjeli da ustanu
Prvi svadbeni ples predstavlja emotivan momenat, koji, uz pjesmu koja ima dublji značaj za mladence, treba da bude nešto što će ostati u sjećanju kako njima, tako i svim prisutnim gostima.

Međutim, na stranici "uzivomuzikasa" na društvenoj mreži Instagram pojavio se nesvakidašnji video-snimak sa jedne svadbe koji je šokirao mnoge korisnike.

Naime, na snimku se čuje da su mladenci za prvi ples najprije odabrali romantičnu pesmu "Ako te pitaju" koju pjeva pevač Petar Grašo.

Prvo su zaplesali, a onda posle par sekudni iznenada prekinuli ples, dok su gosti bili zbunjeni i šokirani, a onda je krenula nova življa melodija pjesme "Hajde" koju pjeva pevačica Tea Tairović uz koju su mladenci počeli razudanije da đuskaju i skaču, a mladoženja čak vadio novčanik i bacao pare.

Video-snimak je podijelio mišljenja ljudi, a sudeći po komentarima nekima se svidio ovaj ples novopečenih mladenaca, dok su ga drugi oštro osudili smatrajući da je neprikladan za takvu svečanost.


(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.