23.7.2024. 13:25
0
Novi poslovni poduhvat slavnog bh. košarkaša: Šta Jusuf Nurkić gradi u centru Tuzle?
FOTO: AP
Proslavljeni bh. košarkaš Jusuf Nurkić je početkom godine kupio parcelu sa objektom u samom centru Tuzle u ulici Klosterka 1. Objekat je sada u potpunosti uklonjen, što bi moglo značiti skoriji početak gradnje novog, javlja Tuzlanski.ba.

Proteklih dana su građevinski radnici intenzivno radili na uklanjanju objekta, odnosno kuće koja je bila u trošnom stanju i kao takva, često je bila meta provalnicima.

rusenje-jusuf-nurkic
(Tuzlanski.ba)

Još se ne zna šta bi moglo zaživjeti na ovom mjestu, budući da Nurkić nije nigdje govorio o ovom poduhvatu. Lokacija, zasigurno, obećava, jer se parcela nalazi u užem gradskom jezgru, u blizini Korza, Gazi Turali-begove džamije, kao i Ateljea Ismeta Mujezinovića.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.