12.8.2024. 11:45
Srbijanski košarkaši baš vole Baju Malog Knindžu: Jednog od njih je jedna pjesma baš pogodila
Košarkaška reprezentacija Srbije je pobjedom protiv selekcije Njemačke osvojila bronzanu medaju na Olimpijskim igrama.

Nakon osvajanja medalje, srbijanski košarkaši su slavili u Parizu uz muziku i alkohol.

Snimci sa tog slavlja preplavili su region, ponajviše zbog toga što su reprezentativci komšijske selekcije pjevali numere Baje Malog Knindže, kontroverznog i ratnohuškačkog izvođača.

Pjesme Baje Malog Knindže, pokazuju to snimci, bile su veoma popularne na ovoj proslavi. Jedna od izvedenih numera bila je i "Samo je moj stari znao", a nju je posebno emotivno doživio igrač CSKA Moskve Aleksa Avramović.

Avramović je zagrljen s ocem pjevao: "Samo je moj stari znao, samo on je vjerovao da na ulici neću ostati. Samo je moj stari znao, samo on je vjerovao da ću pravi čovjek postati".


(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana