17.12.2023. 20:05
0
Krenuo iz BiH, pa nakon 200 kilometara shvatio da je ostavio sestru na odmaralištu
FOTO: ilustracija
73-godišnja žena zaboravljena je u nedjelju navečer na njemačkom odmorištu na A96 u Bavarskoj. Tek nakon više od 200 kilometara brat je primijetio da mu sestre nema u automobilu.

Kako je saopćila policija, 73-godišnjakinja, njen 67-godišnji brat i njegova supruga su bili na putu iz BiH prema Švicarskoj te su odlučili napraviti pauzu na parkiralištu, prenosi Večernji.ba.

Žena je otišla na WC, a kada se vratila automobila nije bilo. Muškarac koji je bio na odmorištu je nazvao policiju zbog “uznemirene starije gospođe bez jakne“.

Prema informacijama, brat nije primijetio da je njegova sestra izašla iz vozila. Par je tek nešto prije Züricha primijetio da 73-godišnjakinje više nema u automobilu.

Brat se odmah odvezao natrag u okrug Unterallgäu. Nakon otprilike četiri sata ponovno su se našli u policijskoj stanici i nastavili put zajedno.

(Aldin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.