4.6.2024. 17:11
0
VSTV imenovao nosioce pravosudnih funkcija
Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTVBiH) danas je na sjednici u Sarajevu donijelo odluku o imenovanju nosilaca pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini.

Na nivou Federacije Bosne i Hercegovine imenovani su: Džafić Dželalagić Ammra na poziciju sudije Kantonalnog suda u Bihaću, Adilović Halilović Nejla na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Sarajevu, Brčić Edisa na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Sarajevu, Džanko Bedrija na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Sarajevu, Nikačević Kornelija na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Sarajevu, Slatina Dženita na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Sarajevu, Softić Amela na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Goraždu, Haračić Amra na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Tuzli, Hasanović Merima na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Tuzli, Jahić Elma na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Tuzli, Cerić-Zećo Aida na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Zenici, Siliftarević Melisa na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Zenici, te Telalović Nataša na poziciju stručnog saradnika Opštinskog suda u Zenici.

Novoimenovani stručni saradnici će stupiti na dužnost 1. jula ove godine, saopćeno je iz VSTV BiH.

(Ajdin B.)

VSTV BiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.