12.6.2024. 22:39
1
"Mislio je da neću pogledati i da ću za njega platiti" - I ovo se dešava u Sarajevu: Nepoznata osoba jednoj ženi stavila ispod brisača svoju kaznu za nepropisno parkiranje
Portalu Crna-Hronika javila se ogorčena Sarajka koja je htjela sa javnošću podijeliti upozorenje i apel da građani pripaze čije saobraćajne kazne plaćaju.

Na svom automobilu pronašla je saobraćajnu kaznu za nepropisno parkiranje. U prvi mah, sa “kaznom je sve bilo ok” dok nije pogledala registracijsku oznaku i primijetivši da to uopšte nije njen automobil.

“Neko je ostavio saobraćajnu kaznu na mom automobilu. Ja uopšte nisam bila u ulici koja je navedena na nalogu. Vjerovatno je mislio da neću ni pogledati koje su tablice na nalogu i da ću platiti za njega kaznu. Ili je jednostavno 'izgubio' kaznu na mom automobilu. Voljela bi da nađemo vlasnika i da mu dobrodušno vratim njegov nalog", izjavila je Sarajka za CH.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.