17.7.2024. 17:05
0
Nedžad Kahrimanović saslušan u MUP-u Tuzlanskog kantona
Nedžad Kahrimanović, brat ubijene Amre Kahrimanović, potvrdio je da je danas dao iskaz u MUP-u Tuzlanskog kantona.

- Pozvali su me zbog moje izjave ispred Kantonalnog suda Tuzla, a nakon izricanja presude za ubistvo moje sestre. Kada sam dobio poziv nisam znao u kojem svojstvu treba da se javim, a po dolasku mi je rečeno da sam pozvan u svojstvu svjedoka te da je naredbu izdao tužilac Slaven Koval - rekao je Kahrimanović.

Podsjećamo, policijski inspektor Elvis Ćustendil, danas je pred Kantonalnim sudom Tuzla, prvostepenom presudom osuđen je na 25 godina zatvora za ubistvo Amre Kahrimanović, počinjeno 7. februara 2024. godine u večernjim satima, u Tržnom centru "Sjenjak".

- Pitali su me da li sam izjavio da su za ovo krivi Korman (Dževad, direktor Uprave policije MUP-a TK, op. a.), odnosno institucije Tužilaštva i MUP-a TK. Pojasnio sam da sam rekao da ću se osvetiti na način da će svi odgovarati pred sudovima Bosne i Hercegovine. Mislim da je veoma čudno da sam ovako brzo, nakon samo nekoliko sati dobio poziv za salušanje - zaključio je Kahrimanović.

MUP TK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.