14.8.2024. 10:59
0
Počelo štampanje glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine
Kompanija C.P.A. d.o.o. Tojišići - Kalesija započela je štampanje glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine. Proces je najprije usmjeren na štampanje glasačkih listića za glasanje putem pošte, nakon čega će biti štampani i preostali listići.

Štampanje se odvija na dvije lokacije, u Kalesiji i Gračanici, uz nadzor predstavnika Centralne izborne komisije BiH, koji osiguravaju poštivanje svih procedura i najviših standarda zaštite glasačkih listića.

Podsjećamo da je kompanija C.P.A. d.o.o. odabrana putem javnog poziva, objavljenog na web-stranici Centralne izborne komisije BiH.

Kompanija je ispunila sve potrebne uslove, a cjelokupan proces odabira bio je javan i transparentan.

Vrijednost ugovora s kompanijom iznosi približno 1.370.000 KM bez PDV-a, odnosno oko 1.600.000 KM s PDV-om.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.