21.6.2022. 12:32
0
Povlači se velika Holivudska zvijezda: Potpuno sam izgorjela, želim otići s praskom
U velikom intervjuu koji je dala The Hollywood Reporteru, Sandra Bullock (57) najavila je povlačenje iz glume. Koliko će dugo potrajati to razdoblje mirovanja ili privremene penzije, ne zna ali već i pomisao na to veseli glumicu koja smatra da je došlo vrijeme za lakši radni raspored.

Bullock je, doduše, i ranije najavljivala odmor od posla – još prošlog marta o tome je pričala u razgovoru za Entertainment Tonight. Sada, čini se, doista misli ozbiljno.

Novinarima Hollywood Reportera rekla je kako uživa u pomisli da sama kreira svoj raspored obaveza i da to želi raditi isključivo za sebe. Ne želi biti odgovorna ni za koga drugog. Kazala je i da se užasno umorila tokom proteklih nekoliko godina.

– Potpuno sam izgorjela. Toliko sam umorna da nisam sposobna donositi zdrave, pametne odluke i toga sam svjesna – rekla je glumica.

Istaknula je da je, iako zahvalna na uspjehu koji je postigla, oduvijek bila zabrinuta zbog njegova utjecaja na njen lični život.

– Uvijek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš hladnjak i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu – rekla je i dodala da je morala sama sa sobom razgovarati o vlastitom uspjehu.

– Rekla sam samoj sebi: “Prestani tražiti. Već ga imaš i ne trebaš se više dokazivati. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda tog uspjeha.”

Bullock je govorila i o saradnji s producenticom filma “Izgubljeni grad”, Lizom Chasin, i istakla da je sretna što je sarađivala s tom osobom iz industrije.

– Ako odlazim praskom, želim to učiniti s pravom osobom – kazala je Bullock koja je u ovoj avanturističkoj komediji glumila Lorettu Sage, a bila je i jedna od producentica. Film je zaradio gotovo 190 miliona dolara u kinima širom svijeta. Posljednjih godina, uz glumu, Bullock je svoje lično bogatstvo, koje se procjenjuje na oko 250 miliona dolara, povećala i kao producentica niza uspješnih projekata, filmskih i televizijskih.

Na pitanje kada će se vratiti glumi, glumica je jednostavno odgovorila: “Ne znam.”

Iako u njenom rasporedu trenutno nema novih projekata, i uz profesionalnu pauzu, glumicu će gledatelji ipak moći vidjeti i u nečem novom: u augustu u kina stiže film “Bullet Train”, akcijski triler u kojem uz nju glavne uloge igraju Brad Pitt, Michael Shannon i Joey King.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.