24.6.2023. 18:57
0
Pogledajte djelić atmosfere sa svadbe Anela i Marijane Nise Cecilie iz hotela Evropa
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine nije se proslavila u junskom prozoru kvalifikacija za EURO 2024, upisavši dva poraza - Portugal 0:3 i Luksemburg 0:2.

No, većina Zmajeva nakon obaveza u nacionalnom timu, imao je razloga za slavlje na privatnom planu. Benjamin Tahirović i Edin Džeko potpisali su ugovor sa Ajaxom i Fenerbahčeom, a Anel Ahmedhodžić se danas oženio.

Zapravo, danas su u Sarajevu organizovali svadbeno slavlje. Anel se prošlog ljeta u Malmeu šerijatski vjenčao sa Marijanom Cecilijom Mašić, koja je nedavno u Istiklal džamiji prešla na islam i izabrala ime Nisa. Početkom maja postali su roditelji, sinu su dali ime Isak, a danas su u Sarajevu potpisali "ugovor života".

Planirano je da na svadbi budu reprezentativci BiH, selektor Faruk Hadžibegić, porodica i prijatelji iz Švedske i BiH.

U međuvremenu selektor je dobio otkaz, a većina reprezentativnih kolega otišli su na odmore, prenosi Faktor.

Djelić atmosfere sa svadbenog veselja na svojoj Facebook stranici objavio je Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg reprezentativca, a video možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.