23.10.2023. 13:48
0
Drama se nastavlja: Charles Pearce tužio Ellu Dvornik
Ella Dvornik, u augustu ove godine najavila je kako se ona i britanski biznismen Charles Pearce razvode. Što znači da su stigli do kraja svoje bračne priče.

Mjesec dana prije te objave, u julu iste godine, zemljišne knjige zabilježile su da je Charles tužio Ellu zbog udjela u njihovoj kući u Balama, iako je Ella bila jedini vlasnik te kuće.

Navodi se da je riječ o sporu radi podjele bračne imovine, ali detalji nisu dalje pojašnjeni. Ella i Charles nikako nisu bili darežljivi u pogledu davanja komentara.

Par se preselio u Bale 2021. godine, zajedno s njihovim dvjema kćerima, a Ella je tada dobila pohvale jer je, iako mlada, uspjela kupiti svoju kuću te je pritom izrazila želju za životom u manjoj sredini i uživanjem u obiteljskom životu.

Također, planirali su prilagoditi kuću svojim potrebama, ali Ella je isto tako naglasila da su svjesni da adaptacija kuće može biti izazovna i stresna.



Dvije godine nakon kupovine kuće, Ella i Charles su objavili da se razvode, upravo nakon špekulacija o njihovom braku koje su kružile već neko vrijeme.

Ella je za Story izjavila kako odluka o razvodu nije donesena preko noći te da proces traje, te je zamolila da se ne nagađa i ne komentira stvari koje nisu konačno riješene. Nagađanja javnosti su bila razna, ali Ella je ostala dosljedna u svom stavu.

"Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine", rekla je Ella.

(Ajdin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.