29.12.2023. 9:25
0
Britanski glumac dijelio hranu starijim ljudima, oduševili se kad su vidjeli ko im poslužuje ručak
FOTO: facebook
Britanski glumac Hugh Grant (63) u ponedjeljak se iznenada pojavio na božićnom ručku u Londonu, gdje je starijim stanovnicima četvrti Hammersmith i Fulham posluživao hranu, piše Daily Mail.

Družio se sa učesnicima događanja i volonterima te se fotografisao s njima tokom svog posjeta.



 
"Hvala svima koji su nam se pridružili na godišnjem velikom H&F božićnom ručku, uključujući vrlo posebnog gosta, Hugha Granta. Glumac nam je pomogao poslužiti ručak za 500 lokalnih starijih ljudi koji bi inače slavili Božić sami. Ovo je bila prava ljubav", rekao je glasnogovornik vijeća Hammersmith i Fulham.

"Svi smo bili oduševljeni što smo ga vidjeli. Ionako zabavnu priliku učinio je još posebnijom", dodao je Ben Coleman, zamjenik čelnika općine H&F.

Ovo nije prvi put da je glumac pokazao svoje dobro srce. Početkom decembra Grant je donirao 20 hiljada funti "najljubaznijem britanskom vodoinstalateru" Jamesu Andersonu, koji je poznat po tome što je pomogao hiljadama invalida i starijih osoba kroz svoju dobrotvornu fondaciju Depher.

Hugh Grant
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.