23.7.2023. 10:05
0
Kilometarska kolona navijača ispred stadiona Grbavica: Počela prodaja ulaznica za utakmicu sa Neftcijem PFK
FOTO: N1
Jutros je počela prodaja ulaznica za susret drugog pretkola Konferencijske lige između FK Željezničar i Neftci PFK. Stotine navijača kluba s Grbavice od ranog jutra stoje u redu i strpljivo čekaju na svoju kartu.

Navijači Željezničara su u dosadašnjim utakmicama zdušno podržali plavi tim, a trener Nermin Bašić je nekoliko puta ponovio kako je s takvim navijačima na tribinama sve moguće.

Prilikom prodaje prva dva dana elektronski će se kontrolisati članske kartice. Jedan član može kupiti dvije ulaznice maksimalno, odnosno bit će mu omogućena jedna kupovina sa članskom karticom, objavio je FK Želejzničar.

Za utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige sa Neftci PFK neće važiti sezonske ulaznice. Desetogodišnje ulaznice će shodno ugovorima važiti za ovaj susret. Svi posjetioci, uključujući i djecu, morat će imati ulaznicu, a sa ulaznicom se može ući isključivo na predviđene ulaze naznačene na ulaznicama.

Također, u istim terminima bit će moguća i kupovina sezonskih ulaznica za sezonu 2023/2024, te obnova članstva ili novo učlanjivanje.”

Utakmica se igra u četvrtak s početkom od 21 sat, osiguran je direktan prijenos na MY TV.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.