7.9.2023. 11:40
0
Dinamo objavio spisak igrača za Konferencijsku ligu: Evo na koga će Jakirović računati
FOTO: Twitter
Poznato je na koga će trener zagrebačkog Dinama Sergej Jakirović računati u grupnoj fazi Konferencijske lige

Zagrebački Dinamo objavio je spisak registrovanih igrača za predstojeću grupnu fazu Evropske lige i sada je poznato na koga će trener Sergej Jakirović računati u ovom takmičenju.

Na spisku nema nikakvih iznenađenja, pa su tako svi prvotimci prijavljeni, zajedno sa najnovijim pojačanjima, Tiborom Halilovićem i Joaquinom Sosom, koji su jučer stigli na Maksimir.

Ovo je spisak Modrih za Konferencijsku ligu: Zagorac, Moharrami, Sosa, Šutalo, Bernauer, Petković, Baturina, Emreli, Rajić, Ristovski, Ljubičić, Mykha, Kulenović, Marin, Halilović, Sučić, Mišić, Takuro, Bulat, Nevistić, Vrbančić, Perković, Rukavina, Perić, Menalo i Vidović.

Podsjetimo, Modri grupnu fazu Konferencijske lige otvaraju utakmicom na Maksimiru protiv Astane 21. septembra, dok će posljednji susret odigrati također na svom terenu, 14. decembra protiv kosovskog Ballkanija. Pored Astane i ekipe FC Ballkani, u grupi sa Dinamom se nalazi i tim FC Viktoria Plzen, prenosi Oslobođenje.

(Elmedina H.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.