22.9.2023. 12:29
0
Sergej Jakirović: U drugom poluvremenu je Zrinjski igrao kao kada sam ga ja vodio
Trener zagrebačkog Dinama je prokomentarisao sinoćnju veliku pobjedu Zrinjskog protiv AZ Alkmaara u Mostaru na stadionu Pod Bijelim brijegom

Sergej Jakirović, trener zagrebačkog Dinama, oglasio se nakon sinoćnjeg epskog preokreta Zrinjskog na domaćem terenu protiv AZ Alkmaara u susretu prvog kola grupne faze Konferencijske lige. 

Nakon što su Modri sinoć slavili pobjedu protiv Astane također u prvom kolu grupe C grupne faze Konferencijske lige, Jakirović je na zanimljiv način prokomentarisao veliku pobjedu Plemića. 

Prema njegovim riječima, on je gledao prvo poluvrijeme Plemića, a onda se u drugom poluvremenu Zrinjski ohrabrio i igrao kada ga je on vodio.

- Gledao sam Zrinjski prvo poluvrijeme, a onda se Zrinjski ohrabrio kao kad sam ja bio trener i uspio je okrenuti, kazao je Jakirović.

Podsjetimo, Zrinjski je sinoć Pod Bijelim brijegom sa 0:3 stigao do pobjede od 4:3 protiv nizozemskog sastava, prenosi Oslobođenje.ba.

(Mubina Lj.I.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.