27.10.2023. 17:00
0
Tuča u Konjicu nakon kraja meča, reagovala i policija
FOTO: N1
Željezničar je u 12. kolu Premijer lige poražen od Igmana u Konjicu rezultatom 2:0.

Plavi su tako nastavili sa lošim partijama na gostujućim terenima ove sezone.

Bilo je vatreno tokom cijelog meča u Konjicu, a nakon susreta došlo je do nereda na tribinama između navijača na centralnoj tribini.

U jednom trenutku je morala intervenisati i policija, a jedan navijač Igmana je prema za sada nezvaničnim informacijama priveden.

“Navijač Igmana se nageo naogradu, ali je napravio problem u prvom dijelu jer je ušao u navijače Željezničara. Provocirao je nešto, pa je prešao u drugi dio. Nakon kraja utakmice isti je provocirao navijače Želje jer je navijao glasno za Igman. Navukao je navijače Željenzičara na sebe. Veći sukob je spriječen dobrom reakcijom policije”, izjavio je jedan član službenog osiguranja.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.