4.9.2024. 16:37
0
Kerim Alajbegović: Novi stručni štab insistira na disciplini i timskom duhu
Treći dan priprema za utakmicu protiv Austrije donio je još jedan intenzivan trening za naše reprezentativce u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, prenosi stranica FS BiH.

Reprezentativac Kerim Alajbegović podijelio je svoje utiske:

“Pripreme teku odlično, atmosfera u timu je na visokom nivou. Novoformirani stručni štab donio je svježinu i novu energiju u radu. Fokusirani smo na predstojeću utakmicu protiv Austrije i vjerujem da ćemo biti spremni da damo svoj maksimum.

Svaka utakmica je važna, ali ovo je prilika da dokažemo koliko smo napredovali. Disciplina i timski duh, na kojima insistira novi stručni štab, ključni su elementi koji nas usmjeravaju. Svaki trening je prilika za dodatno usavršavanje i uigravanje naše ekipe.“

Alajbegović je uputio srdačan poziv navijačima da ih podrže na stadionu Grbavica u petak u 18:00 sati, ističući da je njihova prisutnost od velike važnosti za tim u ovim ključnim trenucima.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.