11.8.2023. 19:45
0
“Zmajevi” nakon 12 sati konačno stigli u Poljsku: Obavili prvi trening
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon 12 sati konačno je doputovala u Poljsku gdje će igrati pretkvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Naši najbolji košarkaši su jutros iz Sarajeva poletjeli u 5 sati, da bi u poljske Gliwice stigli tek malo prije 17 sati.

Tako su nakon dugih 12 sati stigli u ovaj poljski grad gdje ih već u nedjelju očekuje prva utakmica.

“Sarajevo 5:00h – Gliwice 17:00h. Bujrum”, ironično je prokomentarisao Nurkić ovo višesatno putovanje bh. ekspedicije.

Košarkaški reprezentativci Bosne i Hercegovine obavili su danas prvi trening u Areni Gliwice.

U istoj dvorani održat će se i utakmice olimpijskih pretkvalifikacija.

“Malo smo umorni od puta, ali bit ćemo spremni za utakmice. Ekipa je izuzetno motivisana, to je naglašeno i na nedavnoj pres-konferenciji. Uložit ćemo maksimalan trud da se plasiramo u završnicu pretkvalifikacija, a nadam se ostvariti i konačnu pobjedu na turniru u Poljskoj”, ističe Gordan Firić, pomoćnik selektora Adisa Bećiragića.


(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.