15.2.2023. 20:54
0
Let 3 nastavlja sa provokacijama: U cijelu priču sada su uključene i "ŠČavoglave"
FOTO: Cropix
Članovi sastava Let 3 sinoć su u Rijeci održali svoj prvi koncert nakon što su pobijedili na Dori.

Mrle, Prlja i ekipa nastupili su na manifestaciji nazvanoj "Karnevalska Dora", pred oduševljenom publikom koja se zabavljala, pjevala i plesala skupa s njima i njihovim hitovima ‘Profesor Jakov‘, ‘Drama‘, ‘Ero s onoga svijeta‘... Otpjevali su, naravno, i ‘Mamu Šč‘, praćeni zborom publike koja je oduševljeno skupa s njima urlala ‘Šč‘.

Dio atmosfere sa sinoćnjeg koncerta Let 3 podijelio je na društvenim mrežama.

Kako bi dokazali kako je provokacija njihova glavna inspiracija Damir Martinović Mrle na Instagramu je objavio tablu na kojoj piše ŠČavoglave, prenosi Jutarnji.hr.

U sliku je podijelio i stihove pjesme ‘Onaj mali psihopat, mali podli psihopat, krokodilski psihopat, mama idem u rat‘.

image

(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.