29.7.2023. 20:51
0
Jelena Karleuša prekinula nastup: Zbog važnog obavještenja prestala da pjeva
FOTO: Instagram
Jelena Karleuša napravila je pometnju na jednom od svojih koncerata kada je prekinula nastup i obratila se publici.

Usred pjevanja, pjevačica je rekla muzici da stane i pripremila goste i fanove za ono što uskoro dolazi. 

Naravno, u pitanju je dugoočekivani album koji svi njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju. Snimak ove najave kruži društvenim mrežama i obradovao je njenu publiku.

- Ekskluzivno, sada po prvi put, sa sigurnošću da kažem, za neke dvije sedmice, ako se ne varam, izlazi moj album. Sljedeći put se vidimo sa novim pjesmama - rekla je Jelena, a publika je počela da vrišti., prenosi Avaz.

- Smak svijeta - piše ispod videa.

Zanimljivo je da je Jelena zbog novog albuma prethodnih mjeseci bila na strogom režimu ishrane, te je uspjela da figuru dovede do perfekcije.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.