16.8.2023. 19:02
1
Jelena Karleuša od Telekoma Srbija za novi album dobila milion i po eura?
FOTO: Screenshot
Poslije nekoliko akcija sa ministrom Goranom Vesićem, gostovanja u hit-tvitu i napada na glumce koji šetaju u protestima, pjevačica Jelena Karleuša snimila je novi album. "Prijatelj" njenog novog izdanja je državni Telekom Srbija. Još na početku maja iz poslaničkih klupa stigla je informacija da će Karleuša od Telekoma Srbija za projekte na kojima radi dobiti milion i po eura, prenio je srbijanski N1.

“Oduvijek sam se trudila da budem na pravoj strani”, počinje tako jedan od spotova pjevačice.

I eto pjevačice na strani onih koji prave, kako sama navodi, najskuplje albume, spotove a očekuje je i tv emisija. Sve to 11 godina nakon posljednjeg albuma.

“Nekako je Jelena veliki bot. Ima tih malih koji se zadovoljavaju sendvičima, bonžitama, a veliki botovi dobiju nešto što je unosnije i opipljivije”, kaže Draža Petrović.

Od koga je pjevačica dobila opipljivije i koliko, čulo se još u maju iz skupštinskih klupa, a tvrdnje i sad ponavlja poslanik Narodnog pokreta Srbije Đorđe Stanković.

“Jelena Karleuša je prvo dobila 300 hiljada eura, pa u maju još 1.450 hiljada eura, a dogovor sa vlastima je da dobije milion i po evra za određene projekte koje je imala. Čak je i sam predsjednik Vučić potvrdio da to nije nikakav problem ako MTS sponzoriše album jer on to radi u službi marketinga”, kaže Stanković.

Ni Karleuša nije krila da očekuje novac i pokušala je da bude ironična kada je u Hit tvitu napala glumce koji učestvuju u protestima Srbija protiv nasilja.

“Pjevačima niko ne daje lovu, uhhh čekajte to mi je glavni šlagfort čula sam neki poslanik je rekao, lik neki nepoznati, da neki vaš kolega u skupštini da treba da dobijem milion i po eura pa Vučiću ako slušaš ja sam tvoja princeza čekam milion i po da mi uplatiš tako su rekli u Skupštini ako mi ne da vlast ja čekam te pare od opozicije”, kazala je Karleuša ironično u emisiji Hit Tvit.

“Dobro možda i dobijete ponudu ovih dana”, kazala je voditeljica Verica Bradić.

“Ali samo milion i po i gore jer su glumci više plaćeni”, kazala je Karleuša.

Pjevačica ne krije i da sada nekoliko meseci kasnije ima najskuplji projekat na Balkanu.

“Prvo je bio koncert ispred Skupštine za Novu godinu, pa je hvalila Vučića u Hit Tvitu i učestvovala je aktivno na kontramitingu i ona je puno učinila za Vučića i sada je red da nešto Vučić učini za nju preko svog poluprivatnog preduzeća zvanog Telekom, ja bh volio da je Telekom finansirao novi album Iron Maiden-a, ali oni nisu ništa učinili za Vučića”, kazao je Draža.

Iz Telekoma do sada nisu odgovorili na na upit N1 Srbije i da li je tačno da je pjevačica Jelena Karleuša dobila pola miliona eura za novi album, a da je očekuje još milion eura novca građana Srbije, navodno za emisiju koja je očekuje na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

(Erna H.) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.