19.9.2021. 8:40
0
Mladić umro na bini tokom nastupa folklorne grupe
Član Kulturnog umjetničkog društva iz Kraljeva, mladić star 21 godinu, preminuo je večeras na putu do čačanske bolnice, nakon što mu je pozlilo tokom nastupa na manifestaciji "Kupusijada" u Mrčajevcima u Srbiji, prenosi Kurir.

-Pratili smo koncert i mladić koji je svirao jedan od instrumenata samo se odjednom srušio na bini. Hitna pomoć je odmah došla na lice mjesta, urađena je reanimacija i mladić je stavljen u sanitet. Poslije smo čuli da je preminuo na putu za bolnicu - rekao je jedan od očevidaca za RINU.

Tačan uzrok smrti dvadesetjednogodišnjeg mladića iz Kraljeva bit će potvrđen nakon obdukcije, koja će biti obavljena sutra.

Tragedija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.