28.1.2023. 14:59
0
Narkodileru iz BiH određen pritvor u Srbiji
Na prijedlog Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu, sud je odredio pritvor do 30 dana državljaninu BiH Bojanu Segiću Debelom (45), koji je prilikom legitimisanja kod sebe imao falsifikovanu ličnu kartu.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bjekstva i da ne ponovi krivično djelo u kratkom vremenskom periodu, saznaje Tanjug.

Za Bojanom Segićem su raspisane dvije potjernice i jedna potraga.

Potjernicu je za njim raspisao Interpol Sarajevo gdje je osuđen na dvije godine zatvora zbog ilegalne trgovine drogom a drugu potjernicu Osnovni sud u Ivanjici. Potraga je raspisana i po nalogi Osnovnog suda u Čačku.

Nadležni organi Srbije obavijestili su ambasadu BiH i Interpol o njegovom hapšenju.

Bojan Segić je osuđen u Bosni i Hercegovini kao član međunarodne kriminalne grupe zbog trgovine narkoticima.

Uhapšen je prije dva dana na području Barajeva, kada su pripadnici MUP-a prišli da ga legitimišu, on im je pokazao falsifikovanu ličnu kartu BiH na ime Marko Todorović

Kriminal
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.