30.6.2023. 22:15
1
Ivana Knoll objavila sliku sa Haalandom na Ibizi: Uslijedila lavina “bezobraznih” komentara, svi se pitaju o čemu se radi
Ivana Knoll, hrvatska starleta i jedna od najpoznatijih navijačica sa Svjetskog prvenstva u Kataru, ponovo je privukla pažnju javnosti zbog objave na društvenim mrežama.

Naime, Hrvatica je okačila sliku sa Ibize na kojoj se nalazi sa Erlingom Haalandom, zvijezdom Manchester Cityja.

Bez opisa, ali sa bijelim srcem, obilježila je ovu fotografiju Hrvatica i tako zaludjela javnost i izazvala veliki broj komentara.

Neki od njih su bili i „bezobrazni“, a mnogi su se zainteresovali oko toga da li je u pitanju samo slučajan susret ili nešto više od toga.

Ipak, treba znati da je mladi Norvežanin već dugo u vezi sa Isabel Haugseng Johansen, koju poznaje još od djetinjstva.

Njih dvoje nisu mnogo aktivni na društvenim mrežama, ali su se u javnosti više puta pojavljivali zajedno.

Isabel je takođe fudbalerka, a nju i napadača "Građana" spojio je upravo sport. Navodno se znaju od malena, ali se posljednjih nekoliko mjeseci šuška i o tenzijama u njihovoj vezi. Međutim, za sada nema jasnim naznaka da su raskinuli.



(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.