18.7.2024. 13:34
0
Kćerka Zdravka Čolića bez gornjeg dijela bikinija zagolicala maštu pratitelja
Regionalna zvijezda Zdravko Čolić iz braka sa suprugom Aleksandrom osim kćerke Lare, ima i kćerku Unu, koja je na Instagram priči objavila fotografiju dok se sunčala u izazovnom bikiniju, ali bez gornjeg dijela kupaćeg kostima.

22-godišnjoj Uni ovo nije prvi put da s pratiteljima dijeli provokativne fotografije, a na društvenim mrežama je vrlo popularna te se čini da svoje slobodno vrijeme preko ljeta najviše voli provesti odmarajući se na suncu i plaži.



Na Instagramu je prati 47 hiljada ljudi od kojih često dobiva komplimente na račun njezina izgleda.

Svojevremeno se za medije oglasio i sam Zdravko Čolić te je prokomentirao Unine fotografijei njezinu aktivnost na društvenim mrežama. 

"Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva. Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, što da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike", objasnio je Čolić.

Inače, Una često s pratiteljima dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a njezin profil obiluje fotografijama iz izlazaka, luksuznih restorana i putovanja na koja stalno ide.

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.