27.4.2023. 13:35
0
Hoće li Dodik "naružiti" Cvijanović po povratku: Zastava Bosne i Hercegovine na sastanku sa predsjednikom Kube
Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović nalazi se u službenoj posjeti Kubi. U toku posjete, između ostalog, imala je sastanak sa predsjednikom ove karipske države Miguelom Diaz-Canelom, o čemu je javnost u BiH već obaviještena.

Međutim, ono što upada u oči gledajući fotografije sa sastanka, a s obzirom na politiku koju vodi i proklamuje SNSD, su zastave. Naime, u toku sastanka dvoje državnika bile su postavljene zastave Kube i BiH.

S obzirom na sve ono što govori i radi protiv BiH njen stranački šef Milorad Dodik, prilično je čudno da je Cvijanović pristala da na sastanku bude postavljena državna zastava. I sam Dodik je, dok je bio u Predsjedništvu nastojao na svaki način omalovažiti i ismijati institucije i simbole države koju je tada predstavljao.

Cinici bi pitali, da li je Cvijanović imala Dodikovu dozvolu da se slika ispred državne zastave, odnosno da li će je Dodik "naružiti" kad se vrati u Banju Luku sa Kube.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.