25.4.2024. 14:16
1
Cvijanović pohvalila Vučića: “Hvala za lavovsku borbu...”
FOTO: Instagram
U sklopu besmislenih poruka iz Republike Srpske koje prate najavljeno glasanje o rezoluciji o genocidu u Srebrenici o Ujedinjenim narodima izdvaja se i ona koju je danas uputila član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović.

“Ponosni na Srbiju! Hvala na lavovskoj borbi u New Yorku”, napisala je Cvijanović na svom profilu na Instagramu.



Podršku je Cvijanović pružila predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću vjerovatno zbog toga što je on sjednici u Ujedinjenim narodima govorio protiv usvajanja spomenute rezolucije.

Međutim, i sam Vučić je priznao da su male šanse da spriječi usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini UN.

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.