5.4.2024. 10:58
0
Muriz Memić potvrdio: Alisa Mutap pravosnažno osuđena na dvije i po godine zatvora, Hasan Dupovac oslobođen
FOTO: n1
Sud Bosne i Hercegovine donio je pravosnažnu presudu kojom je Alisa Mutap Ramić, bivša djevojka Dženana Memića pravosnažno osuđena na dvije i po godine zatvora. Prema ovoj odluci Hasan Dupovac je oslobođen.

Ovu informaciju za portal N1 potvrdio Muriz Memić, otac stradalog Dženana Memića.

“Tačna je informacija”, kazao je Memić.

Na pitanje novinara N1 kako ovo komentira, Memić je kazao:

“Pravosudna mafija je nadjačala građane. Sudsko vijeće je ludo. Ko je omogućio Alisi Mutap da šuti nego Hasan Dupovac. Ovo je poraz. Katastrofa za pravosuđe. Ovo ide na čast državnim tužiocima. Treba se sabrati u ovim trenucima. Čovjek je sve zakuhao…”, kazao je kratko Memić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.