29.8.2024. 20:14
1
Zvanično otvoren ski-centar u koji je uloženo 36 miliona KM
FOTO: screenshot/x
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik otvorio je danas Ski-centar “Igrišta” kod Vlasenice i poručio da će se nastaviti sa ulaganjima u ovaj turistički kompleks.

U rekonstrukciju ski-centra uloženo je 36 miliona maraka.

Dodik je istakao da se odavde kreće dalje i da ovo nije mjesto na kojem će stati.

– Biće veoma zanimljivo kada budemo gledali kako se grade vikend naselja. Znamo da za to ima zainteresovanih, ali niko nije htio ništa ovdje da uradi dok se nije napravila putna komunikacija na ovaj način jer je ovo žila kucavica čitavog ovog centra. Da ovoga nema ne bi bilo ničega što će uslijediti – rekao je Dodik, prenio je RTRS.

Dodik je naglasio da razumije šta znači privredni objekat i da zna da može da bude embrion razvoja mnogih djelatnosti.

Dodik je obišao radove koji se izvode u okviru Ski-centra “Igrišta” kod Vlasenice. Riječ je o lokaciji na kojoj je gradi vještačko jezero kapaciteta 30.000 metara kubnih.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.