10.9.2024. 19:06
0
Sarajlija čiji je brat direktor BHRT-a će večeras biti televizijski odgovoran za debatu Trumpa i Harris
Večeras kasno po srednjeevropskom vremenu održat će se debata dva predsjednička kandidata u SAD, Kamale Harris i Donalda Trumpa.

Biće ovo prva i vjerovatno posljednja debata dva predsjednička kandidata, a prenosiće je američka stanica ABC News.

Prvo ime ABC Newsa odgovorno za predsjedničku debatu je rođeni Sarajlija Almin Karamehmedović, koji je nedavno imenovan za predsjednika ABC Newsa.

Ovu je informaciju prenio i dopisnik AJB iz Washingtona Ivica Puljić.

"Čovjek koji je televizijski odgovoran za večerašnju debatu Kamala Harris - Donald Trump je rođeni Sarajlija Almin Karamehmedović, koji je nedavno imenovan za predsjednika ABC News. Karamehmedović nadgleda svakodnevne operacije najgledanije nacionalne informativne mreže.

"Vodi timove odgovorne za mnoge kultne, nagrađivane emisije uključujući vodeće po gledanosti World News Tonight with David Muir, Good Morning America, The View, 20/20 i Nightline, kao i ABC News Live, ABC News Studios i izvještavanje o posebnim događajima", napisao je Puljić.

Almin je inače brat direktora BHRT-a Belmina Karamehmedovića.

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.