6.10.2024. 22:03
0
Fejzić razočaran rezultatima izbora u Srebrenici kritikovao Bošnjake: "Neka im je na sramotu..."
Hamdija Fejzić, koji je bio kandidat probosanskih stranaka za načelnika Srebrenice, poručio je da trebaju Bošnjaci iz Federacije, oni koji su iz Srebrenice, i dijaspore, da dođu u Srebrenicu kada su izbori.

- Nek samo to jednom vide i neka se politički osvijeste i neka vide koliko prema Srebrenici Srbi pokazuju važnosti kada žele da imaju Srebrenicu. Mi smo se borili za ovaj grad. Dayton je rekao da smo mi konstitutivan narod, da ovdje trebao da živimo, da nam pripada. Međutim, kako ja vidim mnogi Srebrinčani ne žele Srebrenicu, nažalost.

Neka im je na sramotu iz razloga što onoliki šehidi su dali svoje živote i leže u Potočarima, a oni ne daju ni minimum da imaju Srebrenicu da im vrati duh, kazao je Fejzić.

(Erna H.) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.