6.9.2024. 14:56
0
Grad Sarajevo ogranizuje javni doček paraolimpijaca iz Pariza
Grad Sarajevo organizuje javni doček delegacije Bosne i Hercegovine sa Paraolimpijskih igra 2024 iz Pariza.

"Grad Sarajevo i Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo vas pozivaju na javni doček reprezentacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci i našeg Ismaila Barlova, u ponedjeljak, 09.9.2024. godine u 15.00 sati na trgu prekoputa Vijećnice”, poručili su iz uprave glavnog grada BiH.
Podsjećamo, nakon što je Ismail Barlov osvojio srebrnu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je tada najavila doček za bh. paraolimpijca.
Karić je poručila da je Sarajevo ponosno na Barlova i da se sprema doček kakva zaslužuje.
"Ponosni smo do neba!! Bravo Ismaile, šampione naš! Kako si ti nas obradovao danas tako će tvoje Sarajevo tebe! Spremamo doček kakav zaslužujete", poručila je Karić.
Također, reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci igrat će večeras finale Paraolimpijskih igara protiv selekcije Irana.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.