23.4.2022. 19:27
0
Nikola pao kao pokošen: Mladić koji je pogođen dozerom u glavu, detalji ubistva u kafiću
Nikola L. (26) iz Uba, preminuo je nakon što ga je kako se sumnja Lazar M. (46) iz tog mjesta, udario staklenim dozerom za šećer u glavu i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede od kojih je on kasnije preminuo, prenosi Kurir.

Prema riječima izvora, Nikola L. sjedio je u kafiću "London" koji se nalazi u centru ovog mjesta.

- Navodno u jednom trenutku nastala je frka između vlasnika lokala Đ. V. i Lazara M. koji su se nakon kraće verbalne rasprave potukli. Tom prilikom Lazar je navodno dograbio stakleni dozer sa šećerom i pogodio Nikolu u glavu, koji je tada, prema riječima očevidaca, sjedio sa vlasnikom lokala. Nikola je navodno uletio između njih dvojice kako bi ih razdvojio - kaže izvor i dodaje da postoje dvije verzije, prema jednoj je nenamjerno pogođen, dok je prema drugoj ciljano pogođen.

- Nikola je tada pao kao pokošen na zemlju. Odvezen je u Dom zdravlja i tamo je ustanovljeno da je sve u redu. On se osjećao dobro i pušten je kući.

Međutim, prema riječima izvora, Nikola je umjesto kući otišao u drugi kafić.

- Nikola je iz Doma zdravlja otišao u kafić i nedugo potom se srušio kao pokošen. Pogođeni mladić odmah je prevezen u Urgentni centar Opšte bolnice Valjevo, ali je nažalost nakon prijema, zbog pretrpljenih povreda, preminuo - rekao je izvor i nastavio:

- Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je tačno došlo do ove tragedije sa smrtnim ishodom.

Ubska policija, podsjetimo, uhapsila je Lazara M. (46) zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede Nikoli L. koje su dovele do smrti mladića. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom L. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Građani Uba kažu da je kafić u kojem se dogodio incident sa smrtnim ishodom nekada bio u vlasništvu poznatog srpskog fudbalera Nemanje Matića, koji je rodom sa Uba.

- Ranije se pričalo da je kafić u vlasništvu Matića, a sada je neko drugi vlasnik, ali je i dalje ostalo isto ime - kažu oni i dodaje da se čak i na društvenim mrežama moglo vidjeti da je Matić bio u ovom kafiću, da li kao gost ili vlasnik, nisu ni oni sigurni.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.