7.10.2024. 15:25
0
Još jedna prinova u porodici Ramović: Šejla objavila da je dobila djevojčicu
Bh. influenserica i najstarija sestra popularne pjevačice Džejle Ramović, Šejla, objavila je na svom Instagram profilu sretnu vijest - ona i njen suprug Edin Šeko dobili su djevojčicu.

"In our mom and dad era", napisala je Šejla u opisu preslatkog reela koji je podijelila sa svojim pratiteljima, dok su se ispod objave, koja je za svega nekoliko minuta od objavljivanja skupila hiljade lajkova, nizale čestitke oduševljenih Šejlinih pratitelja.


"Čestitam Šejla. Da živite u sreći zdravlju i veselju dugo dugo. Puno ljubavi iz Podgorice", "Mašallah, Allah mubarek olsun i iskrene čestitke od srca!", glase neki od komentara među kojima joj se javio i tuzlanski influenser Mirza Mustafagić.

"Čestitke draga Šejla!", poručio joj je.

Podsjetit ćemo, i Šejlina i Džejlina sestra Lejla je samo prije par sedmica također objavila vijest o prinovi.

Ispod videa u kojem napušta bolnicu sa suprugom Dinom Joldićem, objavljenom na njenom Instagram profilu, nizale su se čestitke:

"Masallah, čestitam vam od srca", "Čestitke", samo su neke od poruka Lejlinih pratitelja, koje je, sigurni smo, vijest o prinovi u porodici Ramović obradovala.

Inače, sestre Ramović su poznate po svom aktivnom prisustvu na društvenim mrežama, gdje svakodnevno dijele sadržaje vezane za lifestyle, modu i ljepotu, a vijest o čak dvije trudnoće dodatno su obradovale njihove pratitelje.

Najmlađa sestra, Džejla Ramović, koja je osvojila publiku pobjedom na muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", jedna je od najpopularnijih pjevačica u regiji.

Njena karijera bilježi veliki uspjeh, a podrška njenih sestara bila je neizostavan dio tog puta.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.