17.11.2023. 12:14
0
Sanel Kajan, zastupnik u Parlamentu FBiH: "Komunalno preduzeće u Mostaru na stubove javne rasvjete postavlja zastave tzv. Heceg-Bosne"
FOTO: Instagram
Sanel Kajan, zastupnik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine je na svom Facebook nalogu objavio kako "komunalno preduzeće u Mostaru postavlja zastave tzv. Herceg-Bosne".

- U Sarajevu sam, ali sam informisan da komunalno preduzeće u Mostaru na stubove javne rasvjete, fasade javnih ali i privatnih objekata, u zapadnim gradskim kvartovima, postavlja zastave tzv "HRHB". Umjesto da čiste grad, oni doprinose promociji paradžavne tvorevine koja valjda sutra obilježava neki praznik. Vijećnici u Gradskom vijeću Mostar, Gradska uprava, te svi drugi nadlažni lokalni organi o tome šute. Dakle, podržavaju, napisao je Kajan.



Ispod svoje objave je priložio i fotografiju:

Slika može predstavljati drvo


(Aldin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.