20.2.2024. 15:18
0
Slučaj krađe iPhonea od preko 1750 KM u Sarajevu: Prevarant se ne zove Tarik već Hasan. Čak je i džamijske kesice znao ukrasti
Nakon objave o Tariku koji je Sarajki Dijani ukrao Iphone 14 Pro Max u vrijednosti od više 1.750 KM, javilo se 10-tak osoba portalu Crna-hronika koje je ista osoba prevarila.

Prema tvrdnjama istog portala i svjedočanstava ljudi, pomenuti se ne zove Tarik već Hasan Hajduković, te je iz Kaknja.

"Specijalitet" su mu krađe mobilnih telefona ali je poznat i po krađama džamijskih kesica, dječijih ruksaka, sve šta mu je palo pod ruke.

"Pravo ime mu je Hasan Hajduković, varao je i pljačkao godina. To je dečko koji je prije godinu, dvije na moru dječaku ukrao ruksak pun stvari, bilo je na portalima to", tvrdi jedna žena.

"Policija je upoznata sa ovim lopovom. Kažu da najviše hoda po Ilidži. Meni se desilo isto sve kao i ovoj Dajani što vam je poslala", glasila je druga poruka.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.