4.8.2023. 11:41
6
Iz Srbije stižu uvrede na račun supruge Dine Merlina, sad im smeta i Amela: "Očekivao sam da će Dino pored sebe imati manekenku ili misicu"
Supruga pjevača Dine Merlina, Amela, našla se na meti uvreda na društvenim mrežama.

I dok su jedni podržali ženu kojoj je pjevač posvetio veliki broj svojih hitova i koja je po njegovoj priči i zaslužna za njegovu karijeru, drugi su pisali kako je pjevač trebalo da oženi manekenku ili misicu, a ne Amelu.

- Očekivao sam da Dino sa takvom karijerom ima pored sebe neku poznatu damu. Na primjer misicu ili manekenku, Amela se ne uklapa u njegov svijet, poručio je jedan korisnik društvenih mreža.

- Dinova žena se ne eksponira. Možda i bolje, šta će nam još ona, napisao je drugi korisnik mreža.

Na Facebook stranici "Na vrhu uvijek ima mjesta..", mogu se pročitati razne reakcije.


Nakon što je pokrenuta peticija u kojoj se traži da se zabrani održavanje koncerata Dini Merlinu u Beogradu, na društvenim mrežama su neki korisnici iz Srbije uputili niz ružnih komentara na Amelin račun.

Na sajtu peticija.online dostupna je Dinina fotografija sa natpisom "Nepoželjan" i njegove izjave koje navodno šire govor mržnje, a koje je pjevač davno oštro demantirao.

"Nikad nisam rekao da mrzim ikoga. Taj glagol ne postoji kod mene. To je notorna neistina. Toliko toga što je o meni napisano svih ovih godina je potpuno izmišljeno", izjavio je Merlin 2011. godine na televiziji Prva uoči prvog koncerta u Srbiji.

Od 27. jula do danas peticiju je potpisalo 21.763 ljudi.




(Admir O.)

6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.