30.8.2023. 9:27
0
Željezničar dočekuje Igman na Grbavici, protivnika kojim im “ne leži”
FOTO: N1
Fudbaleri Željezničara u zaostalom meču prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuju Igman iz Konjica.

Šef stručnog štaba Plavih Nermin Bašić očekuje tešku utakmicu iz razloga što smatra da je njegova ekipa u emotivnom pražnjenju nakon Evrope, sada ih kako navodi stiže koji je vidljiv bio zadnje dvije utakmice.

“Dočekujemo ekipu koja je dobro startala prvenstvo i koja ima određeno iskustvo. Protivnik koje nam zadnje dvije utakmice nekako ne leži, morat ćemo se i tu prilagođavati. U ovom momentu radimo kako individualno, tako i kolektivno na sebi, kako se osvježiti i kako biti pravi u ove dvije utakmice. Želimo da igramo na rezultat, bez nekih prevelikih zahtjeva prema ljepoti i želimo otići na reprezentativnu pauzu sa što većim brojem bodova, te se regenerirati. Atmsofera u ekipi je sjajna, mislim da je zadnja utakmica donijela dobro i stvari koje možemo mnogo popraviti. Danas imamo analizu za Igman i pripremamo se maksimalno ozbiljno za protivnika. Mi moramo pokazati da imamo više želje i volje i da uspijemo zabilježiti ta tri boda”, rekao je Bašić, prenosi N1.

I defanzivac Dražen Dubačkić respektuje tim Dženisa Ćosića.

“Ekipa Igmana je veoma dobra ekipa, koja ima u svojim redovima nekoliko individualaca koji u svakom momentu mogu riješiti utakmicu, ali ako mi budemo pravi mislim da ćemo se sutra svi zajedno radovati.” zaključio je štoper Željezničara.

Utakmica Željezničar – Igman na rasporedu je od 18:30 na stadionu Grbavica, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.