22.7.2023. 10:58
0
Nevjerovatna tuča snimljena na plaži: Bahati skiper gurnuo ženu, suprug bukvalno "doletio" nindža potezom
Na plaži Cala Lunga u sjevernoj Sardiniji snimljen je dramatičan trenutak kada bijesni suprug nogom ruši jednog od skipera koji je gurnuo njegovu suprugu.
Nindža napadač je neimenovani stanovnik koji je spektakularnim udarcem odbranio suprugu, a zatim je nesretnom skiperu zadao još par udaraca šakama, piše Jutarnji.hr.

Do cirkusa na plaži došlo je zbog toga što je motorni čamac velikom brzinom doplovio u plićak idilične plaže kako bi ukrcao skupinu bogatih turista i odveo ih nazad na njihovu mega jahtu. Bijesni stanovnici izrazili su nezadovoljstvo dok se čamac približavao obali, a u naletu bijesa skiper je gurnuo ženu u bikiniju.

Suprug gurnute žene u tom se trenutku zatrčao preko pijeska i pogodio skipera nogom u prsa, a onda nastavio sa šakama. Dok ga je mlatio, čulo se kako viče: "Gurnuo si moju ženu".

Tučnjava se nastavila u moru sve dok se ranije napadnuta žena nije umiješala i razdvojila muškarce. Bogati turisti popeli su se na čamac i otplovili prema jahti uz podsmijehe i dobacivanja lokalnog stanovništva.

"Nažalost, primijetio sam posebnu grubost od turista koji dolaze. Englezi, Nijemci i Francuzi prečesto dolaze na naše more i ne poštuju pravila. Praćenje gotovo 200 kilometara obale u La Maddaleni nije jednostavno", rekao je menadžer resorta Francesco Vittiello lokalnim medijima.

Pogledajte video ove nevjerovatne tuče na plaži:


(Ajdin B.)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.