2.8.2024. 12:32
0
CIK objavio preliminarne liste: Poznata imena svih kandidata na lokalnim izborima
Centralna izborna komisija BiH je na web stranici www.izbori.ba objavila preliminarni pregled ovjerenih kandidatskih listi za Lokalne izbore 2024. godine.

Kompletne liste pogledajte ovdje:

https://www.izbori.ba/Documents/izbori_2024/08/preliminarne_kandidatske_liste_izbori_2024.pdf

Ukoliko se primjete bilo kakve nepravilnosti na kandidatskim listama potrebno je informirati Centralnu izbornu komisiju BiH na mail politicki.subjekti@izbori.ba ,upozoravaju iz CIK-a.

Napominju da je rok za objavu ovjerenih kandidatskih listi u službenim glasilima i sredstvima javnog informiranja do 22.08.2024. godine.

CIKIzbori
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.