4.9.2024. 20:47
0
Gradonačelnica Karić najavila: Sarajevo priprema doček za Ismaila Barlova
FOTO: n1
Nakon što je večeras Ismail Barlov osvojio srebrnu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je najavila doček za bh. paraolimpijca.

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je poručila da je Sarajevo ponosno na Barlova i da se sprema doček kakva zaslužuje.

"Ponosni smo do neba!! Bravo Ismaile, šampione naš! Kako si ti nas obradovao danas tako će tvoje Sarajevo tebe! Spremamo doček kakav zaslužujete", poručila je Karić.

Podsjetimo, Barlov se takmičio u disciplini 50 metara prsno i u finalnoj utrci zauzeo drugo mjesto! Ostvario je vrijeme od 1:02.74, a ispred njega je završio samo Meksikanac Arnulfo Castorena.

Ranije je Barlov u Parizu nastupio i u disciplini 150 metara mješovito, gdje je u kvalifikacijama bio desetoplasirani u konkurenciji 13 plivača.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.