1.9.2024. 21:58
0
Oglasila se policija: Na Ilinčici kod Tuzle pronađen mrtav muškarac s tragovima krvi po tijelu
Na Ilinčici u Tuzli pronađeno je tijelo muškarca, objavio je večeras Dnevni Avaz.

Sada se o svemu oglasila Uprava policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

- Danas 01.09.2024.godine u 17:10 sati, PS Centar/PU Tuzla, prijavljeno je da se na klupi lokalnog izletišta Ilinčica u Tuzli nalazi nepoznato muško lice koje ne daje znakove života, sa tragovima krvi po tijelu.

Na mjesto događaja upućeni su patrola policije PS Centar i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te su potvrđeni navodi prijave, zatečeno je beživotno tijelo nepoznatog muškarca, čiju smrt je u 17:35 sati konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Tuzla.

O događaju je upoznat dežurni tužilac KTTK-a, a uviđaj koji je u toku i druge potrebne istražne radnje, prema uputama tužioca izvršiti će istražitelji OKP PU Tuzla - rekla je Adnana Sprečić, portparolka Uprave policije MUP-a TK.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.