24.10.2024. 9:51
0
Užas u Sarajevu: Učenik upucao drugog u dvorištu škole
U Sarajevu je jutros u dvorištu srednje škole učenik ranio drugog iz vatrenog oružja, potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a KS.

-  PU Centar je u 8 sati zaprimila informaciju o incidentu u dvorištu Srednje škole metalskih zanimanja u kojem je povrijeđen jedan učenik.

Izlaskom na teren, policijski službenici su utvrdili da je jedan maloljetnik upotrijebio vatreno oružje i nanio povredu u predjelu potkoljenice drugom maloljetniku.

Povrijeđenom maloljetniku je ukazana pomoć u KCUS-u te su mu konstatovane lakše tjelesne povrede. Drugi maloljetnik je pod kontrolom policijskih službenika.

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, a policijski službenici su na terenu - naveli su iz policije.

MUP KS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.